Czekolada limonkowa Barry Callebaut o podwyższonej rozpuszczalności do fontann i fondue. Jej smak potrafi zaskoczyć nawet doświadczonego czekoladowego smakosza. U nas znajdziesz najlepszą jakość i ceny.

159,90 zł (brutto)

Dostępność:
Dostawa już od 6.50zł Sprawdź koszty wysyłki

Darmowa dostawa

powyzej 250zł

Zamów telefonicznie

+48 512 302 008

Szybka realizacja

wysyłka w 24h

O produkcie:

Idealna do fontann czekoladowych oraz fondue. Czekolada nie wymaga dodawania oleju ani innych produktów upłynniających.

Produkt występuje w formie pastylek/kaletek, dzięki czemu jest podatny na rozpuszczanie.

Do każdego zamówienia dołączamy ilustrowaną instrukcję rozpuszczania czekolady.

Składniki:

Cukier, tłuszcz kakaowy (27,5%), mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny – cytrynowy, barwnik: E132, E100, naturalny aromat waniliowy.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna 2340 kJ (559 kcal), zawartość białka: 5,1g, całkowita zawartość tłuszczu: 34g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20g, zawartość węglowodanów przyswajalnych: 59g w tym cukry: 58g, sól: 0,18g.

Masa kakaowa: minimum 27,5%.

Sposób użycia:

Idealnie nadaje się do:

  • czekoladowego fondue,
  • fontann czekoladowych,
  • wypieków,
  • gorącej czekolady,
  • jako dodatek do kawy,
  • bezpośredniego spożycia.

Sposoby rozpuszczania:

  • kuchenka mikrofalowa,
  • kąpiel wodna,
  • bezpośrednio w fondue czekoladowym,
  • bezpośrednio w fontannie czekoladowej.

Sposób przechowywania:

Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Informacje o alergenach:

Na terenie zakładu wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu.

Terminy, kraj pochodzenia:

Informacje o kraju pochodzenia produktu oraz dacie przydatności do spożycia znaleźć można pod linkiem – www.terminy.gorzkoislodko.pl (linki należy skopiować i wkleić w przeglądarce).

Donec venenatis quam sit amet neque gravida, at commodo lacus gravida.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Czekolada limonkowa Barry Callebaut 2,5kg

Czekolada limonkowa Barry Callebaut o podwyższonej rozpuszczalności do fontann i fondue. Jej smak potrafi zaskoczyć nawet doświadczonego czekoladowego smakosza. U nas znajdziesz najlepszą jakość i ceny.

Napisz swoją opinię

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu. Szczegółowe dane znajdują się na etykiecie opakowania. Więcej informacji nt. produktów udzielamy telefonicznie lub za pośrednictwem poczty e-mail.

Informujemy również, że informację nt. terminów przydatności do spożycia oraz krajów pochodzenia oferowanych przez nas produktów można uzyskać na stronie - http://terminy.gorzkoislodko.pl/

 

Podobne produkty