Czekolada biała Barry Callebaut o podwyższonej rozpuszczalności do fontann i fondue. Jej wybitny smak, świetnie komponuje się w founde czekoladowym a także nadaje się do bezpośredniej konsumpcji.

Wybierz interesującą Cię gramaturę i ilość produktu:

Dostępność:
Dostawa już od 6.50zł Sprawdź koszty wysyłki

Darmowa dostawa

powyzej 250zł

Zamów telefonicznie

+48 512 302 008

Szybka realizacja

wysyłka w 24h

O produkcie:

Idealna do fontann czekoladowych oraz fondue. Czekolada nie wymaga dodawania oleju ani innych produktów upłynniających.

Produkt występuje w formie pastylek/kaletek ,dzięki czemu jest podatny na rozpuszczanie.

Do każdego zamówienia dołączamy ilustrowaną instrukcję rozpuszczania czekolady.

Składniki:

Cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny – wanilia. Składniki Growing Great Chocolate: kakao.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna 2338 kJ (559 kcal), całkowita zawartość tłuszczu: 34g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20g, zawartość węglowodanów przyswajalnych: 57g w tym cukry: 57g, błonnik: 0g, zawartość białka: 6,2g, sól: 0,22g.

Masa kakaowa: minimum 25,9%.

Sposób użycia:

Idealnie nadaje się do:

  • czekoladowego fondue,
  • fontann czekoladowych,
  • wypieków,
  • gorącej czekolady,
  • jako dodatek do kawy,
  • bezpośredniego spożycia.

Sposoby rozpuszczania:

  • kuchenka mikrofalowa,
  • kąpiel wodna,
  • bezpośrednio w fondue czekoladowym,
  • bezpośrednio w fontannie czekoladowej.

Sposób przechowywania:

Rekomendowana temperatura przechowywania:12-20 ° C.

Produkt należy przechowywać w pomieszczeniach czystych i suchych (wilgotność względna 70%), wolnych od obcych zapachów.

Informacje o alergenach:

Na terenie zakładu wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu.

Terminy, kraj pochodzenia:

Informacje o kraju pochodzenia produktu oraz dacie przydatności do spożycia znaleźć można pod linkiem – www.terminy.gorzkoislodko.pl (linki należy skopiować i wkleić w przeglądarce).

Podmiot odpowiedzialny:

SHG GROUP Michał Wolańczyk

39-218 Straszęcin 295J

Donec venenatis quam sit amet neque gravida, at commodo lacus gravida.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Czekolada biała Barry Callebaut

Czekolada biała Barry Callebaut o podwyższonej rozpuszczalności do fontann i fondue. Jej wybitny smak, świetnie komponuje się w founde czekoladowym a także nadaje się do bezpośredniej konsumpcji.

Napisz swoją opinię

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu. Szczegółowe dane znajdują się na etykiecie opakowania. Więcej informacji nt. produktów udzielamy telefonicznie lub za pośrednictwem poczty e-mail.

Informujemy również, że informację nt. terminów przydatności do spożycia oraz krajów pochodzenia oferowanych przez nas produktów można uzyskać na stronie - http://terminy.gorzkoislodko.pl/

 

Podobne produkty