Czekolada pomarańczowa Barry Callebaut swoim smakiem zaskoczy nawet najbardziej wybrednych smakoszy czekolady. Świetna jakość produktu a także doskonała cena sprawiają że produkt ten jest bardzo pożądany.

Wybierz interesującą Cię gramaturę i ilość produktu:

Dostępność:
Dostawa już od 6.50zł Sprawdź koszty wysyłki

Darmowa dostawa

powyzej 250zł

Zamów telefonicznie

+48 512 302 008

Szybka realizacja

wysyłka w 24h

O produkcie:

Idealna do fontann czekoladowych oraz fondue. Czekolada nie wymaga dodawania oleju ani innych produktów upłynniających.

Produkt występuje w formie pastylek/kaletek, dzięki czemu jest podatny na rozpuszczanie.

Do każdego zamówienia dołączamy ilustrowaną instrukcję rozpuszczania czekolady. 

Składniki:

Cukier, tłuszcz kakaowy (29%), mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny – pomarańcza, barwnik: E160e, naturalny aromat waniliowy.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna 2370 kJ (566 kcal), zawartość białka: 6,1g, całkowita zawartość tłuszczu: 35g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21g, zawartość węglowodanów przyswajalnych: 56g w tym cukry: 55g, sól: 0,22g.

Masa kakaowa: minimum 29%.

Sposób użycia:

Idealnie nadaje się do:

  • czekoladowego fondue,
  • fontann czekoladowych,
  • wypieków,
  • gorącej czekolady,
  • jako dodatek do kawy,
  • bezpośredniego spożycia.

Sposoby rozpuszczania:

  • kuchenka mikrofalowa,
  • kąpiel wodna,
  • bezpośrednio w fondue czekoladowym,
  • bezpośrednio w fontannie czekoladowej.

Sposób przechowywania:

Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Informacje o alergenach:

Na terenie zakładu wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu.

Terminy, kraj pochodzenia:

Informacje o kraju pochodzenia produktu oraz dacie przydatności do spożycia znaleźć można pod linkiem – www.terminy.gorzkoislodko.pl (link należy skopiować i wkleić w przeglądarce).

Donec venenatis quam sit amet neque gravida, at commodo lacus gravida.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Czekolada pomarańczowa Barry Callebaut

Czekolada pomarańczowa Barry Callebaut swoim smakiem zaskoczy nawet najbardziej wybrednych smakoszy czekolady. Świetna jakość produktu a także doskonała cena sprawiają że produkt ten jest bardzo pożądany.

Napisz swoją opinię

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu. Szczegółowe dane znajdują się na etykiecie opakowania. Więcej informacji nt. produktów udzielamy telefonicznie lub za pośrednictwem poczty e-mail.

Informujemy również, że informację nt. terminów przydatności do spożycia oraz krajów pochodzenia oferowanych przez nas produktów można uzyskać na stronie - http://terminy.gorzkoislodko.pl/

 

Podobne produkty