Czekolada truskawkowa Barry Callebaut o podwyższonej płynności, potrafi zaskoczyć swoim smakiem. Wysoka jakość wykonania, a także głęboki smak sprawi że będziesz się nią rozkoszować w każdej wolnej chwili.

Wybierz interesującą Cię gramaturę i ilość produktu:

Dostępność:
Dostawa już od 6.50zł Sprawdź koszty wysyłki

Darmowa dostawa

powyzej 250zł

Zamów telefonicznie

+48 512 302 008

Szybka realizacja

wysyłka w 24h

O produkcie:

Idealna do fontann czekoladowych oraz fondue. Czekolada nie wymaga dodawania oleju ani innych produktów upłynniających.

Produkt występuje w formie pastylek/kaletek, dzięki czemu jest podatny na rozpuszczanie.

Do każdego zamówienia dołączamy ilustrowaną instrukcję rozpuszczania czekolady.

Składniki:

Cukier, tłuszcz kakaowy (30%), mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat, barwnik: E120, naturalny aromat waniliowy.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna 2374 kJ (568 kcal), zawartość białka: 6,1g, całkowita zawartość tłuszczu: 36g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22g, zawartość węglowodanów przyswajalnych: 55g w tym cukry: 55g, sól: 0,23g.

Masa kakaowa: minimum 30%.

Sposób użycia:

Idealnie nadaje się do:

  • czekoladowego fondue,
  • fontann czekoladowych,
  • wypieków,
  • gorącej czekolady,
  • jako dodatek do kawy,
  • bezpośredniego spożycia.

Sposoby rozpuszczania:

  • kuchenka mikrofalowa,
  • kąpiel wodna,
  • bezpośrednio w fondue czekoladowym,
  • bezpośrednio w fontannie czekoladowej.

Sposób przechowywania:

Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Informacje o alergenach:

Na terenie zakładu wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu.

Terminy, kraj pochodzenia:

Informacje o kraju pochodzenia produktu oraz dacie przydatności do spożycia znaleźć można pod linkiem – www.terminy.gorzkoislodko.pl (link należy skopiować i wkleić w przeglądarce).

Donec venenatis quam sit amet neque gravida, at commodo lacus gravida.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Czekolada truskawkowa Barry Callebaut

Czekolada truskawkowa Barry Callebaut o podwyższonej płynności, potrafi zaskoczyć swoim smakiem. Wysoka jakość wykonania, a także głęboki smak sprawi że będziesz się nią rozkoszować w każdej wolnej chwili.

Napisz swoją opinię

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu. Szczegółowe dane znajdują się na etykiecie opakowania. Więcej informacji nt. produktów udzielamy telefonicznie lub za pośrednictwem poczty e-mail.

Informujemy również, że informację nt. terminów przydatności do spożycia oraz krajów pochodzenia oferowanych przez nas produktów można uzyskać na stronie - http://terminy.gorzkoislodko.pl/

 

Podobne produkty