Klasyczna czekolada biała Barry Callebaut z serii Siaco. Czekolada która nadaje się do stosowania w founde oraz fontannach czekoladowych. Jej smak naprawdę potrafi zaskoczyć.

Wybierz interesującą Cię gramaturę i ilość produktu:

Dostępność:
Dostawa już od 6.50zł Sprawdź koszty wysyłki

Darmowa dostawa

powyzej 250zł

Zamów telefonicznie

+48 512 302 008

Szybka realizacja

wysyłka w 24h

O produkcie:

Idealna do fontann czekoladowych oraz fondue. Czekolada nie wymaga dodawania oleju ani innych produktów upłynniających.

Produkt występuje w formie pastylek/kaletek, dzięki czemu jest podatny na rozpuszczanie.

Do każdego zamówienia dołączamy ilustrowaną instrukcję rozpuszczania czekolady.

Składniki:

Cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna 2359 kJ (564kcal),  całkowita zawartość tłuszczu 34,5g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,8g, zawartość węglowodanów przyswajalnych 58,1g w tym cukry: 57,7g, błonnik: 0g, zawartość białka : 4,8g, sól: 0,17g.

Masa kakaowa: minimum 28%.

Sposób użycia:

Idealnie nadaje się do:

  • czekoladowego fondue,
  • fontann czekoladowych,
  • wypieków,
  • gorącej czekolady,
  • jako dodatek do kawy,
  • bezpośredniego spożycia.

Sposoby rozpuszczania:

  • kuchenka mikrofalowa,
  • kąpiel wodna,
  • bezpośrednio w fondue czekoladowym,
  • bezpośrednio w fontannie czekoladowej.

Sposób przechowywania:

Rekomendowana temperatura przechowywania: 12-20 ° C.

Produkt należy przechowywać w pomieszczeniach czystych i suchych (wilgotność względna 70%), wolnych od obcych zapachów.

Informacje o alergenach:

Na terenie zakładu wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu.

Terminy, kraj pochodzenia:

Informacje o kraju pochodzenia produktu oraz dacie przydatności do spożycia znaleźć można pod linkiem – www.terminy.gorzkoislodko.pl

Podmiot odpowiedzialny:

SHG GROUP Michał Wolańczyk

39-218 Straszęcin 295J

Donec venenatis quam sit amet neque gravida, at commodo lacus gravida.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Czekolada biała Barry Callebaut Sicao

Klasyczna czekolada biała Barry Callebaut z serii Siaco. Czekolada która nadaje się do stosowania w founde oraz fontannach czekoladowych. Jej smak naprawdę potrafi zaskoczyć.

Napisz swoją opinię

Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu. Szczegółowe dane znajdują się na etykiecie opakowania. Więcej informacji nt. produktów udzielamy telefonicznie lub za pośrednictwem poczty e-mail.

Informujemy również, że informację nt. terminów przydatności do spożycia oraz krajów pochodzenia oferowanych przez nas produktów można uzyskać na stronie - http://terminy.gorzkoislodko.pl/

 

Podobne produkty